Day
Städtjänster för företag och privatpersoner
Night
Städtjänster för företag och privatpersoner
previous arrow
next arrow

Covid-19

Vital Service Sverige AB håller sig ständigt uppdaterad om Coronaviruset via Folkhälsomyndigheten och arbetsgivarorganisationen samt följer gällande råd och direktiv. I dessa tider ställer det höga krav på oss alla att ha en god inomhusmiljö, då vi är proffs inom området blir det extra viktigt för oss att leverera bästa tänkbara åtgärd för att förhindra smittspridning
Vi har tillsammans med våra fackliga organisationer tagit fram en zonindelning så våra medarbetare enkelt ska känna till vika rutiner och vilken skyddsutrustning som gäller för de specifika uppdraget.
Vi har en nära dialog med både kunder och medarbetare för att kunna ge aktuell information till samtliga parter och avbryter arbete där risk finns.

VARFÖR OSS?

Vill du kunna föra en dialog med din leverantör? För oss är det viktigt med återkommande kunder, vi tror på långsiktiga relationer. Vi arbetar seriöst och transparent. Vi är anslutna till Almega och har kollektivavtal med Fastighets och Kommunal.
Vi har självklart Fora och är försäkrade hos Trygg Hansa.

Fastighetsskötsel

Vi fixar hantverksjobb, grönarbete och rengöring

Nyheter

Lediga tjänster

Just nu söker vi fastighetsskötare, Gruppledare till specialen, städare på extra arbeten, byggstädare på vikariat ...
Tack SGS studentbostäder

Tack SGS studentbostäder

Tack för förtroendet att få ombesörja er med servicetjänster för några av era fastigheter ...
Miljödiplom

Miljödiplom

Vi har införlivat vårt miljöarbete i hela våan verksamhet för att minska den negativa klimatpåverkan. Vi arbetar mycket med kompetensutveckling ...