Varför välja Vital Service?

Vital Service ger dig inte endast en vacker och städad trappa men även möjligheten att välja när den ska vara städad, hur ofta och hur lång tid städningen ska pågå. Vi arbetar effektivt och med skonsamma miljövänliga medel anpassade till materialet under trappstädning. Vi på Vital Service ser även till att noggrant utbilda våra städare inom de områden de arbetar inom. Därav har vi de bästa och mest kunniga städarna till tjänsten. Vi kan garantera att du inte kommer bli besviken av våran trappstädning.
Om du till exempel är delägare i en bostadsrättsförening eller ett företag behöver du inte längre oroa dig över smutsiga trappuppgångar eller hur slaskig trappan blir under vinter tiderna, för det fixar vi!
Vi tänker inte endast på att göra våra kunder nöjda och glada, utan Vital Service fokuserar även mycket på att våra anställdas välmåendet. Trappstädning är ett väldigt slitsamt arbete inom städområdet, vilket betyder att utan den rätta utrustningen och formen kan de anställda komma till skada. Därför har vi på Vital Service utrustat våra anställda ergonomiska arbetsredskap samt gått igenom ergonomiska metoder att utföra arbetet på. Vilket även gynnar dig som kund hos oss då det ökar hållbarheten och kvaliteten av tjänsten.
Utöver själva utförande av tjänsten har delar i ledningen lång erfarenhet från säkerhetsbranschens och dess arbete i boendemiljöer. Det här gör att vi arbetar på ett annat sätt än övriga städföretag med rekrytering, ledarskap och utbildning av våra anställda. Detta för att du som kund ska känna dig trygg och säker med vårt företag.

Hur trappstädning utförs av Vital Service:

Trappstädning är ett relativt krävande och slitsamt arbete då det tar mycket på rygg, ben och knän beroende på den hållning man har och form man är i. Under en trappstädning använder man sig av mopp, spann, vatten och de medel som behövs för materialet man arbetar med. För att trappstädningen ska bli perfekt börjar man upp ifrån och arbetar nedåt. Det beror på att motsatt metod kan lämna ränder eller fläckar från medlet som inte blivit moppat ordentligt. Våra anställda på Vital Service är lärda genom en speciell metod som gör att allt skräp i trappan följer med ner tillsammans med moppen och kan då bli ihop skyfflat längst ner. Utöver städningen observerar städaren även nya skador och brister i fastigheten. Dessa rapporteras in i vårt rapporteringssystem så du som kund får de tillhanda och kan följa upp eventuella brister. Under Trappstädningen måste städaren vara noggrann med tryggheten för de boende hela tiden vara serviceminded men även se till att låsa dörrar och inte släppa in obehöriga.

Vad man bör tänka på som kund:

När du väljer att bli kund hos oss på Vital Service och ge oss ditt förtroende med våra tjänster finns det ett antal saker man bör tänka på.
Vi behöver kunna informera om när vi har utfört trappstädningen antingen via ett uppsatt papper på en anslagstavla eller digitalt.
Ett utrymme att förvara fastighetsskötarvagn och städutrustning.
Tillgång till vatten.
Om det finns speciella arbetsmiljörisker.
Hur frekvent trappstädningen ska utföras.
Vilka områden i din/er fastighet som ska städas.

Välj Vital Service

Väljer du Vital Service som det företag att hjälpa dig med de extra tjänster som krävs för att hålla boende i bostadsrättsföreningen glada. Med vår hjälp kan ni alla njuta av den rena omgivningen och miljön vi skapar åt er. Vital Service validerar alla sina kunders åsikter och lyssnar på de förlag eller förändringar ni vill ska ske under tidens gång. Vårt företag ser även till att leverera med högsta kvalitet samtidigt som vi värnar om våra anställda. Vital Städ är även noga med att använda sig utav de rätta medlet och metoderna för hållbart och noga arbete.


Gå tillbaka